Hjemmeside til Immun Defekt Foreningen

Accobo Data har re-designet Immun Defekt Foreningens hjemmeside.

Nem redigering

Immun Defekt Foreningen (IDF) havde den udfordring, at det var vanskeligt at rette noget på deres eksisterende hjemmeside. Med Accobo Datas re-design er redigering nemt via WordPress med Elementor Pro, hvor redigering foretages nemt med træk og slip med musen.

Vi klarer hjemmesidearbejdet

IDF har dog valgt et abonnement på 1 års redigering af deres hjemmeside, således at vi udfører arbejdet for dem, så de kan koncentrere sig om deres kerneopgaver så som medlemspleje.

Nye medlemsfordele

Og nu vi taler om medlemspleje, så er det måske den allerstørste fordel for IDF ved re-designet: De mange nye muligheder, deres medlemmer får. Der følger nemlig et medlemsområde med i prisen. I medlemsområdet kan medlemmer let tilmelde sig foreningens arrangementer og komme i kontakt med andre i samme eller en sammenlignelig situation og få den støtte i hverdagen, som er vigtig, når man lider af en kronisk sygdom.

Facebook-agtige funktioner samt øget overskuelighed og tryghed

Medlemsområdet har alle Facebooks fordele, herunder nem dialog og humørtilkendegivelser, men ingen af Facebooks ulemper så som unødig “støj” i form af irrelevante reklamer m.m., uoverskuelighed og tvivlsom varetagelse af persondata. I det system, Accobo Data tilbyder, er alle disse problemer løst. Bl.a. er det meget lettere at finde svar på sine spørgsmål, da emner er organiseret i grupper.

Automatisk kontingentopkrævning

Derudover sparer bestyrelsen en masse tid, som de tidligere har brugt på kontingentopkrævning, idet systemet automatisk opkræver kontingent. Den tid, bestyrelsen sparer herved, kan komme medlemmerne til gavn i form af mere tid til aktiviteter for medlemmerne m.m.

Noget for din forening?

Måske er dette også noget for din forening? Så kontakt Accobo Data og hør nærmere.

Kan du lide dette blogindlæg?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkedin
Del på Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste blogindlæg

Hjemmesider

Accobo Datas SEO gav førsteplads på Safaribookings

Med Accobo Datas hjælp kom Deep Forest Safaris øverst på Safaribookings.com, som er portalen, man som safariguide gerne vil være øverst på, fordi det er dér, de fleste booker deres safari. Samuel Charagu, grundlægger af og safariguide/ tourleder i Deep Forest Safaris henvendte sig til Accobo Data for at komme øverst på Safaribookings.com. Samuel havde nemlig

Læs mere »
Hjemmesider

Hjemmeside til Immun Defekt Foreningen

Accobo Data har re-designet Immun Defekt Foreningens hjemmeside. Nem redigering Immun Defekt Foreningen (IDF) havde den udfordring, at det var vanskeligt at rette noget på deres eksisterende hjemmeside. Med Accobo Datas re-design er redigering nemt via WordPress med Elementor Pro, hvor redigering foretages nemt med træk og slip med musen. Vi klarer hjemmesidearbejdet IDF har dog

Læs mere »