Miljø-, natur- og klimahensyn

Accobo Data hjælper privatpersoner, foreninger og virksomheder med at indtænke miljø-, natur- og klimahensyn i alle aktiviteter via rådgivning, idet vor webdesigner også er kandidat i miljøplanlægning (cand.techn.soc. med speciale i bl.a. miljøledelse).

Vi tænker holistisk

Vi tænker helhedsorienteret og har mulighed for at rådgive vores kunder om miljøforhold, selvom de egentlig har købt et produkt, der ikke umiddelbart har en relation dertil, så som en hjemmeside. For hos Accobo Data ser vi sammenhænge imellem alle vores produkter. Ønsker man at kommunikere om miljø, er en hjemmeside et oplagt valg. Ønsker man en hjemmeside, er det for os oplagt at se på, hvordan strømmen, der driver hjemmesiden, bliver produceret osv.

Kun hos Accobo Data!

Accobo Data kan gøre alt dette for dig. Hvem ellers kan det? Os bekendt ingen!

Vi sparer på varmen

Vi deler kontor med andre for at spare på fjernvarmen samt naturligvis for at indgå i et miljøvenligt og socialøkonomisk fællesskab, der sælger bæredygtige produkter, jf. ovenfor.

Vi køber grønt

Ved indkøb af produkter vælger vi fortrinsvis leverandører, som kan levere miljømærkede produkter eller produkter, der på anden vis tager hensyn til miljøet. Eksempelvis ved print af opgaver, hvor vi f.eks. handler hos Elefantprint, der tager miljøhensyn i produktionen.

Ved indkøb til kontoret vælger vi altid produkter mærket med Svanen, der sikrer de bedste miljøforhold, eller andre miljømærker så som EU-mærket Blomsten, hvis Svanemærkede produkter ikke er tilgængelige, alt lige fra rengøringsmidler til toiletpapir osv.

Vi vælger grøn el

Denne hjemmeside og vores kunders hjemmesider er drevet på vindmøllestrøm, i det omfang at kunderne vælger One som webhost, hvilket de fleste af vores kunder gør.

Vi taler endda grønt!

Og så har vi telefonabonnement hos Greentel, hvor vi støtter bevarelsen af regnskov i Sydamerika samt opsamling af plast på danske kyster og i danske havne til reduktion af plast i verdenshavene.

Vi samler endda selv affald!

Vi deltager endda selv i fjernelsen af affald i den lokale havnepark, i samarbejde med Y-Camp og Kalundborg Havn.

Scroll to Top