Ofte Stillede Spørgsmål

Det er en del af vores forretningsgrundlag og -idé, at det skal være muligt at få f.eks. en hjemmeside for 1.000 kr. inkl. moms og andre ydelser til en rimelig pris.

Vi har ikke nogen fordyrende led, deler kontorlokaler med andre osv.

Vi køber licenser i stort antal, så vi kan tilbyde dig dem til en pris, der er mindre, end hvis du selv skulle købe licens til f.eks. Elementor Pro.

Vi er ikke afhængige af indtægterne fra virksomheden, da vi har anden indkomst.

Nej, design er inkluderet i prisen. Vi laver et designudkast (medmindre du allerede ved, hvad du vil have – så bruger vi naturligvis dit design).

Derpå følger en proces, hvor vi implementerer dine ændringsønsker.

Vi helmer ikke, før du er tilfreds.

Når vi bliver enige om, at siden er, som den skal være, lancerer vi den på dit domæne, som du bestiller ved siden af. Det hjælper vi også gerne med.

Hvis du så ønsker selv løbende at redigere din hjemmeside, kan du gøre det nemt via det medfølgende CMS, WordPress, med Elementor Pro.

Hvis du hellere vil bruge din tid på din kerneforretning end på din hjemmeside, kan du få os til at lave alle opdateringer til den. Til det formål kan du få et årsabonnement på 3.000 kr. inkl. moms.

Læs mere her på siden Hjemmeside

Ja, alle oplyste priser er engangsbeløb, medmindre andet er tydeligt angivet. Man kan f.eks. godt tegne abonnement hos os.

Scroll to Top