Mød vor medarbejder!

per

Per Kjær Erichsen

 Webdesign
20 års erfaring med kodning og design af hjemmesider
 Korrekturlæsning
Aldrig under 13 ved prøver i retstavning
 Miljøplaner
Cand.techn.soc. + 6 års erhvervserfaring med klimaplaner og -politikker
 Kvalitetsstyring
Certificeret ISO 9001-auditor

Per Kjær Erichsen
miljøplanlægger
(cand.techn.soc.)
– medforfatter på lærebog om miljøledelse
certificeret ISO 9001-auditor
webdesigner
videoproducent
animator
tekstforfatter
korrekturlæser
translatør
– ungementor, Y-Camp
– bestyrelsesmedlem, sekretær, indsamlingsleder, Facebook-administrator, Røde Kors Kalundborg
– formand,
Dansk MPN Forening

Per er uddannet kandidat i miljøplanlægning (cand.techn.soc.) fra RUC og certificeret ISO 9001-auditor. Derudover autodidakt webdesigner, videoproducent, animator, tekstforfatter, korrekturlæser og translatør.

Desuden er Per medforfatter på en lærebog i miljøledelse, målrettet undervisere af baltiske ingeniørstuderende. Dette undervisningsmateriale anvendes aktivt på universiteter i de baltiske lande. Dette er naturligvis skrevet på engelsk, som Per er flydende i på teknisk universitetsniveau.

Derved har Per disse kompetencer, som vor virksomhed derfor kan tilbyde dig.

Per er ikke bare en ørn til retstavning, men en kongeørn! Han har aldrig fået mindre end 13 ved prøver i retstavning.

Det betyder også, at når vi leverer en hjemmeside til dig, leveres teksterne tilmed uden stavefejl og grammatiske fejl. Og Per kan desuden oversætte teksterne til engelsk, hvis du har kunder i udlandet.

Du kan møde Per på Kordilgade 36 i Kalundborg, hvor han er på kontoret eller står bag disken som frivillig, kaldet ambassadør, i Thumbs Up Shop, hvor han sælger bæredygtige produkter produceret af socialøkonomiske og socialvenlige virksomheder.

Hvis han ikke er på adressen, er han højst sandsynligt mentor for en eller flere unge i et lokalt fritidsjob. Eller også er han måske til møde i Røde Kors Kalundborg, hvor han er bestyrelsesmedlem, sekretær, indsamlingsleder, Facebook-administrator og tidligere formand.

Per er formand for patientforeningen Dansk MPN Forening og forstår derfor, hvad det vil sige at drive en forening, og hvor meget arbejde det f.eks. kræver at opkræve kontingent. Hos Accobo Data får du derfor som forening et system, der automatisk kan opkræve kontingent fra medlemmerne.

Scroll to Top