Om os

Enkeltmandsvirksomhed

Accobo Data er en enkeltmandsvirksomhed med 1 virksomhedsleder og 1 ansat, Per Kjær Erichsen.

Mød vor medarbejder!

 Webdesign
19 års erfaring med kodning og design af hjemmesider
 Korrekturlæsning
Aldrig under 13 ved prøver i retstavning
 Miljøplaner
Cand.techn.soc. + 6 års erhvervserfaring med klimaplaner og miljø- og energipolitikker
 Kvalitetsstyring
Certificeret ISO 9001-auditor

Per Kjær Erichsen
miljøplanlægger
(cand.techn.soc.)
– medforfatter på lærebog om miljøledelse
certificeret ISO 9001-auditor
webdesigner
videoproducent
animator
tekstforfatter
korrekturlæser
translatør
– ungementor, Y-Camp
– bestyrelsesmedlem, sekretær, indsamlingsleder, Facebook-administrator, Røde Kors Kalundborg
– formand,
Dansk MPN Forening

Per er uddannet kandidat i miljøplanlægning (cand.techn.soc.) fra RUC og certificeret ISO 9001-auditor. Derudover autodidakt webdesigner, videoproducent, animator, tekstforfatter, korrekturlæser og translatør.

Desuden er Per medforfatter på en lærebog i miljøledelse, målrettet undervisere af baltiske ingeniørstuderende. Dette undervisningsmateriale anvendes aktivt på universiteter i de baltiske lande. Dette er naturligvis skrevet på engelsk, som Per er flydende i på teknisk universitetsniveau.

Derved har Per disse kompetencer, som vor virksomhed derfor kan tilbyde dig.

Per er ikke bare en ørn til retstavning, men en kongeørn! Han har aldrig fået mindre end 13 ved prøver i retstavning.

Det betyder også, at når vi leverer en hjemmeside til dig, leveres teksterne tilmed uden stavefejl og grammatiske fejl. Og Per kan desuden oversætte teksterne til engelsk, hvis du har kunder i udlandet.

Du kan møde Per på Kordilgade 36 i Kalundborg, hvor han er på kontoret eller står bag disken som frivillig, kaldet ambassadør, i Thumbs Up Shop, hvor han sælger bæredygtige produkter produceret af socialøkonomiske og socialvenlige virksomheder.

Hvis han ikke er på adressen, er han højst sandsynligt mentor for en eller flere unge i et lokalt fritidsjob. Eller også er han måske til møde i Røde Kors Kalundborg, hvor han er bestyrelsesmedlem, sekretær, indsamlingsleder, Facebook-administrator og tidligere formand.

Per er formand for patientforeningen Dansk MPN Forening og forstår derfor, hvad det vil sige at drive en forening, og hvor meget arbejde det f.eks. kræver at opkræve kontingent. Hos Accobo Data får du derfor som forening et system, der automatisk kan opkræve kontingent fra medlemmerne.

Produktsortiment og priser

Se vores produkter og priser her: Produkter og priser

Historie

Accobo Data blev grundlagt i 2014.

Virksomheden blev startet på baggrund af en frustration over høje priser, urimelige begrænsninger og dårlig service på markedet for professionelt designede hjemmesider.

Vision

Accobo Datas vision er at tilbyde hjemmesider og andre produkter til en overkommelig pris.

Vi mener, at professionelt designede hjemmesider skal kunne fås for priser fra 1.000 kr. inkl. moms.

En billig hjemmeside skal hos os være en god hjemmeside.

Hos os skal man kunne få mere end hos konkurrenterne, for færre penge. Der skal ikke være de begrænsninger, man ser hos konkurrenterne.

Hjælp og support skal være gratis, så længe det ikke antager et omfang, som gør, at vi er nødt til at tage betaling for det. Men i så fald vil vi orientere dig som kunde på forhånd, så du kan fravælge vores hjælp/ support.

Vi vil være en socialt ansvarlig virksomhed, som tager et socialt ansvar for vort lokalområde.

Læs mere: Socialvenlig virksomhed

Vi vil med vores produkter og services, herunder miljøfaglig rådgivning, bidrage til mere miljøvenlig praksis både inden for webdesign, industriproduktion og øvrige brancher, som vores kunder befinder sig inden for.

Læs mere: Miljø- og klimavenlig med vor hjælp 

Lokal virksomhed

Accobo Data har kontor på Kordilgade 36 i Kalundborg. (Find vej)

Derfor støtter du lokalområdet Kalundborg, når du handler hos os. Desuden støtter du udbredelsen af socialøkonomi og skabelse af fritidsjob til unge. Læs mere: Socialvenlig virksomhed

Hvis du ikke træffer os på adressen, er du altid velkommen til at kontakte os. Så kan vi aftale at mødes på kontoret.

Socialvenlig virksomhed

Accobo Data er en socialvenlig virksomhed, der støtter op om udbredelsen af socialøkonomi.

Derfor er vi partner i Cityforum, som huser bl.a. Y-Camp, et projekt, hvor unge skaber fritidsjob til unge, og hvor vi sælger bæredygtige produkter produceret af socialøkonomiske og socialvenlige virksomheder og initiativer.

Og derfor er vi også nævnt på Kalundborg Kommunes hjemmeside om socialøkonomi i Kalundborg

Miljø- og klimavenlig med vor hjælp

Accobo Data kan hjælpe dig eller din virksomhed med at indtænke miljø-, natur- og klimahensyn i alle aktiviteter via rådgivning, idet vor webdesigner også er kandidat i miljøplanlægning (cand.techn.soc. med speciale i bl.a. miljøledelse).

Vi deler kontor med andre for at spare på fjernvarmen samt naturligvis for at indgå i et miljøvenligt og socialøkonomisk fællesskab, der sælger bæredygtige produkter, jf. ovenfor.
Denne hjemmeside og vores kunders hjemmesider er drevet på vindmøllestrøm, i det omfang at kunderne vælger One som webhost, hvilket de fleste af vores kunder gør.