Accobo Datas SEO gav førsteplads på Safaribookings

Med Accobo Datas hjælp kom Deep Forest Safaris øverst på Safaribookings.com, som er portalen, man som safariguide gerne vil være øverst på, fordi det er dér, de fleste booker deres safari.

Samuel Charagu, grundlægger af og safariguide/ tourleder i Deep Forest Safaris henvendte sig til Accobo Data for at komme øverst på Safaribookings.com.

Samuel havde nemlig oplevet, at når han betalte for at komme øverst i søgeresultaterne på Safaribookings, kom han det ikke, fordi hans SEO (søgemaskineoptimering) ikke var tilstrækkelig til at blive rangeret højere end konkurrenterne.

Accobo Datas SEO virkede

Men med Accobo Datas dedikerede SEO opnåede han ikke blot dette, men endnu mere. For faktisk blev Deep Forest Safaris nr. 1 både i Kenya, som er Samuels hovedfokus, men også i Afrika generelt, således at Deep Forest Safaris bliver vist først, når folk leder efter en safari, og dermed giver bedre chance for at tiltrække flere kunder.

De fotos, der er vist her i indlægget, demonstrerer disse førstepladser. Hvis du i skrivende stund går ind på Safaribookings.com, vil Deep Forest Safaris dog ikke nødvendigvis være placeret øverst. Det skyldes, at Samuel stoppede med at betale Safaribookings.com for en stund, da han fik så mange kunder, at der skulle være tid til at give dem en dedikeret service.

Fik mange flere kunder

Så efter at have fået designet hjemmeside hos Accobo Data har Deep Forest Safaris nu fået mange nye kunder.

Du kan også få flere kunder

Vil du også have flere kunder? Så kan du også få en hjemmeside og tilhørende SEO for kun 3.000 kr. inkl. moms om året. Læs mere

Kan du lide dette blogindlæg?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkedin
Del på Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste blogindlæg

Discover more from Accobo Data

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top