Endnu en korrekturlæsning udført

I dag udførte Accobo Data en korrekturlæsning for en tilbagevendende kunde, som har handlet hos Accobo Data flere gange før.

Levering samme dag

Kunden bad om at få udført korrekturlæsning af en universitetsopgave, der skal afleveres i morgen. Derfor var det vigtigt for ham, at vi kunne udføre korrekturlæsningen i dag.

Vi modtog opgaven i morges, og kunden fik allerede den rettede tekst retur lige over middag.

2 versioner for din bekvemmelighed

Vi udfører korrekturopgaver på den måde, at vi sender kunden 2 versioner. Den ene indeholder alle rettelser, hvor kunden kan godkende/ afvise hver enkelt ændring via “Gennemse”-funktionen i Word; den anden version er en version, hvor alle rettelserne er accepteret.

Ideen er, at kunden så kan vælge at stole på os og gå direkte videre med versionen, som er fuldt klar, hvis ikke der er tid til at gennemse teksten.

Universitetsuddannet korrekturlæser

Vi anbefaler dog altid vore kunder, at de ser rettelserne igennem, da det som regel vil være kunden, der er ekspert i stofområdet, som teksten omhandler. Vi er hovedsageligt eksperter i korrekturlæsning. Vor medarbejder har dog en kandidatuddannelse, altså en 5 års universitetsuddannelse, bag sig og har en god faglig ballast til at foreslå ændringer.

Så nu kan vor kunde være sikker på, at han præsenterer en fejlfri tekst, og det giver jo altid et rigtig godt indtryk.

Har du også brug for korrekturlæsning? Så prøv os! Vi tilbyder korrekturlæsning til vel nok Danmarks laveste pris, 24 kr. ekskl. moms / 30 kr. inkl. moms pr. side (moms udgør 6 kr.). Det får du ikke meget billigere.

Kongeørn i retstavning!

Og kvaliteten er skam også i orden, idet korrekturen udføres af vor medarbejder, som ikke bare er en ørn til retstavning, men en sand kongeørn! Han har aldrig fået mindre end 13 i retstavning i Folkeskolen, efter den gamle karakterskala.

Derudover har han som nævnt en kandidatuddannelse, som gør ham i stand til også at forstå komplicerede tekstsammenhænge og foreslå omformuleringer m.v.

Andre produkter

Vi udfører også oversættelser og lektiehjælp.

Har du brug for en hjemmeside eller en miljøplan, f.eks. et miljøledelsessystem? Eller måske et kvalitetsstyringssystem? Så kan vi også hjælpe med det.

Se vores produkter og priser

Kan du lide dette blogindlæg?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkedin
Del på Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste blogindlæg

Korrekturlæsning

Endnu en korrekturlæsning udført

I dag udførte Accobo Data en korrekturlæsning for en tilbagevendende kunde, som har handlet hos Accobo Data flere gange før. Levering samme dag Kunden bad

Læs mere »

Discover more from Accobo Data

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Scroll to Top