Er reklamevideoer for dyre? Få dem billigt og nemt her!

Kunne du godt tænke dig en fed reklamevideo for et af dine produkter? Eller måske en lækker introduktionsvideo med dit logo? Eller en lækker intro/ outro/ breaker til dine YouTube-videoer? Men har prisen eller arbejdsmængden forhindret dig? Måske er budgettet ikke til at få produceret en professionel reklamevideo med skuespillere?

Accobo Data lancerer nu et nyt produkt: Reklamevideoer. Få produceret en lækker video for kun 1.000 kr. inkl. moms eller få abonnement på kun 250 kr. inkl. moms om måneden (bindingsperiode 1 år) og få løbende produceret de videoer, du har brug for.

Vælg mellem hundredvis af lækre skabeloner og få meget hurtigt en video, der fremmer salget af dit produkt eller tilføjer en lækker effekt til din YouTube-video el.lign. og få den tilpasset din designlinje. Eller få dit helt eget design og skil dig ud fra mængden.

Du kan også få videoer med professionelle skuespillere, som viser dit produkt frem på en lækker måde, uden at det koster dig ekstra.

Vi har tilmed muligheden for at optage videoer med unge mennesker, som kan give et mere dynamisk udtryk til dine videoer eller være relevant, hvis dit produkt har en ung målgruppe el.lign.

Så selv hvis du ikke har nogen videoer eller billeder, bortset fra dit logo/ produkt, kan vi lave en lækker video til dig.

Mere information og priser her: Reklamevideo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Please reload

Vent venligst...