Fejlfri tekst leveret på 1 time

1 time efter at kunden havde sendt sin tekst til korrektur, modtog han sin tekst retur, rettet for alle fejl.

Så nu kan kunden ånde lettet op og aflevere sin opgave til tiden.

Derfor er han en tilbagevendende kunde hos Accobo Data.

Forbedringsforslag inkluderet

Og alligevel er korrekturen udført med stor omhyggelighed og gennemlæst flere gange. Og der er sågar givet anbefalinger til omformuleringer, hvor der ikke nødvendigvis var fejl, men hvor vor korrekturlæser fik øje på forbedringspotentiale.

2 versioner for din bekvemmelighed

Og kunden får endda 2 versioner: en version med rettelserne, der kan accepteres eller afvises én for én i Words “Gennemse”-funktion; og en version, hvor alle rettelserne er gennemført, for kundens bekvemmelighed.

Det er naturligvis ikke alle tekster, vi kan læse korrektur på inden for en så kort tidsramme. Men det er normalt, at vi leverer inden for 1 døgn. Og har du som kunde en strammere deadline, kan vi typisk levere inden for dén også.

Det er heller ikke alle tekster, vor medarbejder kan komme med ændringsforslag til. Men hans kandidatuddannelse giver en solid baggrund for at forstå avancerede tekster og stille forbedringsforslag.

Så snart vi har modtaget din tekst til korrektur, gennemfører vi ordoptælling, og du får oplyst pris og maksimal leveringstid. Vi leverer som regel tidligere end lovet.

Lav pris og fairness

Og så er det endda til Danmarks laveste pris.

Ved levering følger der en faktura med.

Ved ordoptælling runder vi ned til nærmeste hele side, så du får lidt ekstra rabat.

Betalingsfristen fastsættes altid, så du først skal betale i den næstkommende måned, medmindre vi aftaler andet. Det synes vi er mest fair, og det sikrer, at udgiften ikke vælter dit budget. For selvom vi har en lav pris pr. side, kan en opgave på mange sider godt blive til et stort beløb for eksempelvis en studerende.

Vores korrekturlæser er universitetsuddannet og ved godt, hvad det vil sige at modtage en faktura til betaling i indeværende måned. Han ved også, hvad det vil sige at have en deadline og være i sidste øjeblik inden aflevering. Så derfor er vi naturligvis fleksible.

Kan du lide dette blogindlæg?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkedin
Del på Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Seneste blogindlæg

Hjemmesider

Accobo Datas SEO gav førsteplads på Safaribookings

Med Accobo Datas hjælp kom Deep Forest Safaris øverst på Safaribookings.com, som er portalen, man som safariguide gerne vil være øverst på, fordi det er dér, de fleste booker deres safari. Samuel Charagu, grundlægger af og safariguide/ tourleder i Deep Forest Safaris henvendte sig til Accobo Data for at komme øverst på Safaribookings.com. Samuel havde nemlig

Læs mere »
Hjemmesider

Accobo Data leverer hjemmeside til Y-Camp Cityforum

Den socialøkonomiske virksomhed, Y-Camp Cityforum, i Kalundborg har fået ny hjemmeside, og det er sket i samarbejde med Accobo Data. Smarte funktioner Hjemmesiden er opbygget efter alle de nyeste standarder og med lækre features så som de følgende: Ungt, friskt design, der matcher Y-Camps logo i farver og stil Video med lækker underlægningsmusik (integreret i siden

Læs mere »